Egger groothandel in textiel

Nieuws

Warme wintermaanden; adviseer uw klant

De herfst en wintermaanden staan voor de deur. Nu we nagenieten van de laatste zomerse zonnestralen kunt u uw klant alvast inspireren voor de najaarscollectie. Om iedere woning extra sfeervol te maken is dit volgens ons de beste periode om uw klanten te informeren over nieuwe gordijnen. Ze zorgen voor een warme en gezellige uitstraling in huis.

En benadruk eens de mogelijkheden van voeringstoffen. Voeringen hebben een hoop voordelen voor bijvoorbeeld de levensduur van gordijnen, de temperatuur en het geluid in de woning van uw kalnt! Het isolerende effect van gevoerde gordijnen van EGGER is groot. Vooral zwaardere voeringsstoffen leveren directe energiewinst op. Ze houden niet alleen de koude buiten, maar ook de warmte binnen! En in de zomer gebeurt natuurlijk het tegenovergestelde. Ook zorgen gordijnen met voering voor een geluiddempend effect. Mensen die aan een drukke weg of een speelplein wonen vergroten hun woonplezier met gevoerde gordijnen.

In grote ruimtes kunnen geluid en muziek soms minder fraai klinken. Gevoerde gordijnen verbeteren de akoestiek aanzienlijk. Ook heeft elke stof helaas last van verkleuring bij daglicht, en de ene stof nog erger dan de andere. Hierdoor kunnen er kleurverschillen in het gordijn ontstaan. Met een voering gaat men deze verkleuring tegen, omdat het daglicht wordt opgevangen en het gordijn beschermd.

Gevoerde gordijnen hangen bovendien veel mooier, voller en chiquer. De plooi komt tot zijn recht en er ontstaat meer volume. Er zijn ook voeringsstoffen die het gordijn compleet verduisterend maken. Het maakt niet uit welk gordijn u uw klant adviseert: elk gordijn van EGGER kan gevoerd worden. In de wintermaanden is het wellicht overbodig, maar in de zomer natuurlijk ontzettend fijn!

Graag komen we bij u langs om onze brede collectie gordijnstoffen te presenteren en u te informeren over de verschillende opties in afwerking. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Egger Groothandel

Contactgegevens

Aan de Strengen 2
9531 TL Borger

Postadres

Postbus 2
9530 AA Borger

T   +31(0)599 235 888
F   +31(0)599 235 846
E   info@eggergroothandel.nl