Van chique tot klassiek

EGGER brengt sfeer in ieder interieur

Close up Chianty

Vitrage

Vitrage

Vitrage (of glasgordijn) is een dun gordijn dat is gemaakt van een transparante stof. Onze vitrages zijn geschikt voor ieder type raam. Het grootste deel van het (zon)licht wordt doorgelaten en tevens verzacht. Bij vitrage is het mogelijk om binnenshuis gedurende de dag goed door de vitragestof heen van binnen naar buiten te kijken. Van inkijk is echter weinig sprake bij vitragegordijnen, aangezien men minder goed van buiten naar binnen kan kijken.

Vriendelijke en warme stof

Vriendelijke en warme stof

De wisselende intensiteit van het daglicht maakt samen met de doorlaatbaarheid van de vitrage dat de stof zeer geschikt is voor ieder interieur. Vaak wordt een interieur waarbij vitrage is gebruikt beoordeeld als gezellig, vriendelijk en warm. In combinatie met overgordijnen vormen vitrages een prachtig geheel.

Vitrages van EGGER leveren wij aan de detailhandel in verschillende gradaties van doorzichtigheid. Daarnaast zijn onze vitragestoffen verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins. U heeft keuze uit diverse stofsoorten, zoals katoen, polyester en linnen. 

Egger Groothandel

Contactgegevens

Westdorperstraat 1A
9531 BH Borger

Postadres

Postbus 2
9530 AA Borger

T   +31(0)599 234 050
F   +31(0)599 724 999


E   info@eggertextiles.nl